Това е свиване на Windows 10 стартер

Трябва да кажем, че сме нашият командир споделяме с повече потребителиde esta manera tendrán acceso a todos los datos que almacenemos en el ordenador, puesto que podrán ver e ir donde quieran. приемаме без никаква пречка за всичко, което имаме в дискотеката хард. Una vez que hemos aclarado esto es el momento de enseñaros las maneras que exist para quitar la contraseña del initio de Windows 10.

Значението на тенорите в сравнение с Windows 10

Hay muchas razones por las que te conviene mantener la contraseña en Windows, como el hecho de evitar que otra persona pueda приемете акаунта си без ваше разрешение Sin hacer nada, puede ver lo que tienes en tu cuenta y espiarte si lo desea.

Включена площ услуги за достъп в това, което имате договорен дефектнещо, което кара хората да се чувстват комфортно с имейл акаунти, социални мрежи и други, тъй като в някои случаи се променя. администратора.

Вие сте на публично място и сте тук временен командир, всяка мощност може да се използва в този ред с вашия акаунт и искам да отида при вас Será tan façil como usar un atajo del teclado, y podrías ni enterarte.

Адемас, си ти си собственик на нечии дрехиможете да видите всичко, което знаете и да направите това, което искате и какво не ви харесва. хакери да можете да приемете несъответствието на контрацепцията във вашия екип, за да се присъедините към заразеното лице, за да получите вашите лични данни, банки, да избегнете спам или perjudicar alguna manera. Tan importante es tener contraseña en windows act como manteporner es recomendable elegir una contraseña fuerte y cambiarla con frecuencia.

А неудобствата?

Ако имате някакви въпроси, можете също да намерите някой, който иска да може да има акаунт при нас за разлика от нашия клиент с Windows 10. Едно от най-важните неща е, че ние не сме тук или не сме директно или ние може да ви представи. dicha парола началото на сесията може да бъде повече от това в красива къща.

Един от основните ни проблеми е, че един човек иска да приеме, можете да опитате всичко, което искатеНе можете да откриете намеренията, които са се провалили във всеки един момент. Следователно можете да опитате всички комбинации, които искате, и е възможно да имате море и да имате достъп до нашия пазител.

За други хора е добре да имат добър вариант, можете да се уверите, че имам контрацепция. Финалът и кабото са четири знака, които винаги могат да бъдат номерирани. Това е нещо, което може да се използва за описание на противник, който контрастира. Да, много потребители на Windows 10 могат да използват всички номера. много аспекти като рожден ден, рожден ден и т.н. По начина, който са комбинации, които другите олицетворяват, за да открият в даден момент.

Използвайте специални програми за въвеждане на пароли

Ако не искаме да влизаме в усложнения със системата, можем да използваме специални приложения за премахване на контрасти като напр PassFab 4WinKeyque nos haran la tarea más sencila. Възможно е да изпробвате програмата безплатноно искаме да одобрим всички функции, от които се нуждаете, за да получите лиценз, който струва 19 евро (излишък за решаване на домашен проблем), имате 69,99 евро за версията Ultimate, pasando, за 99 евро (29 евро) Enterprise (39 . 99 евро).

passfab 4winkey

Какви са функциите на тази програма? Вие можете да бъдете същността, която може да бъде консултирана обединява и контролира всички потребителски пароли и администратори че имаме ред с Windows или Mac и че имаме съвместими версии с двете операционни системи. С този софтуер можем:

 • Възстановете, елиминирайте или нулирайте акаунта на локалните администраторски акаунти.
 • Създайте обединение от resetcimiento de contraseñas, tanto и USB, както и CD или DVD.
 • Създайте акаунти в Windows за различни потребителски варианти.

От друга страна, няма самостоятелни контрагенти за PIN „tipico“, съвместими с Hello Face, Windows Hello Fingerprint, Windows Hello PIN, ключ за защита и парола за изображението. да ни позволи достъпТрябва само да изтеглим програмата в друг ред, да създадем диск за възстановяване (например USB) и да се свържем с това, което сме запазили от контраста, за да получим достъп до формуляра за сигурност.

Как да премахнете опозицията на вашия отбор

Además de recurrir a programs, podemos hacer esto desde nuestro propio equipo de diferentes formas sin tener que recurrir a otras opcijanes externas, haciéndolo de formu segura. Можем да получим от потребителските акаунтипоради конфигурацията на администрацията на екипите, като коментираме как можем да го направим в една от тези форми на paso a paso за това, което искате да адаптирате към вашите нужди, можете да имате повече комфорт.

Сметки Des Usuario

Можете да използвате това свойство, за да използвате потребителя, за да активирате или деактивирате опцията за запис на числото и контраста в момента на използване на екипа.

 • На първо място, трябва да влезем в менюто "Старт" на Windows за достъп Windows система.
 • Ahora debemos pulsar en Еекутар за което пускаме нов вятър. За да го поставим на това място можем да пулсираме стъклото Windows + R.
 • Веднага, в пространството, което той трябва да напише, точно в щата Абрир, ще заемем netplwiz и pulsar en Приемам.

команда netplwiz

 • Сега вярваме, че менюто е отворено Потребителски акаунти.
 • Следващата стъпка е да премахнете отметката от опцията Потребителите трябва да напишат своето име и контраст, за да използват екипа.

Потребителски акаунт

 • Тъй като избрахме тази опция, трябва да кажем, че можем да направим същото като обратното като потвърждение, за да потвърдим, че сме наши.

От конфигурацията

Конфигурацията на Windows е секцията, в която можете да правите основните промени и отношения, свързани с екипа, тъй като има достъп до аксесоарите за достъп, звук и много други неща, поради издаването на tambourine на lasción.

Tenemos otra manera de eliminar la contraseña al entrar en Windows 10. Lo vamos a realizar desde el menu Конфигурациядо това, до което имаме достъп от rueda dentad, че hay en el menu de Initius o pulsando las teclas Победа + I.

 • Una vez dentro vamos a сметки.
 • Ние непрекъснато пулсираме Опции за започване на сесия.
 • Сега трябва да намерим къде е противоположното свиване на пулсара около бутона Промяна.

Опции за стартиране на сесията на Windows 10

 • В момента сме гейове contraseña фактза да покаже отзад от другата ни страна solicita la fact y la nueva.
 • Llegado este momento debemos volver a escribir la contraseña que hay currentmente, pero los otros campos donde nos pide la нов ние ще работим на бял свят за това, което противоположното море е елиминирало.

От администрацията на екипа

В допълнение към формите, които трябва да премахнем, за разлика от инициатора на операционната система е Team Administrator, който се състои от аплет на контролния панел, който може да се използва за проверете и вижте хардуера свързан към вашата система. Ако контролерът е инсталиран правилно, той може да бъде инсталиран. Възможно е също така да диагностицирате и разрешавате проблеми във вашия екип, както и да приложите това действие. Да отворим единственото, което можем да направим teclas Win + X.

 • Сега трябва да pulsar en Администратор на екипа в прозореца, че сме acaba de salir.

Администратор на екипа

 • Una vez dentro, desplegamos la opcion Usuarios i grupos locales dentro de Отопление на системата.
 • Ние избираме Usualios да се покаже списък с потребители, които са в екипа.
 • Tenemos que hacer clic con el десен бутон на ратона за това, което искаме да елиминираме обратното на изравняване на опцията Стабилен брояч и бяла хартия.

Други неща, които могат да се направят

Възможно е също да установите, че не намирате обратното и не искате да можете да се възстановите, че искате да можете да се спрете в активен режим, ако имате повече от един коментар.

Quitar contraseña в el Modo Suspender

Con todas las formas que os hemos enseñado, Windows ya no nos pedirá la contraseña cuando arranquemos el ordenador, pero si nos la puede pedir cuando salgamos del modo Suspender, por lo que debemos hacer ocurá parase unos pasos

 • Да тръгваме Конфигурацияpulsando en la rueda dentada que hay una vez abrimos el menu de initiu, justo a la derecha.
 • Ние влизаме сметки.
 • Ахора вамос а Опции за започване на сесияТук преминаваме към облигацията, за да направим опозицията на инициатора на сесията, едната от които ни е дадена да бъде спряна.
 • Имаме само това, от което се нуждаем Изисквайте стартиране на сесията y, en el desplegable que encontramos debajo, elegir Нунка.

заявка за начало на сесията

Ако сме готови и желаем да се върнем към обратното, ние просто ще се стремим да направим своите нещастия, но ще установим новото, което искаме да донесем.

Променете вашия акаунт в Microsoft на локален акаунт

Форма на избягване, която Windows 10 ви позволява да въведете обратното на спирането на системата, е да конвертирате вашия акаунт в Microsoft в локален акаунт. Tambéen puedes hacerlo porque quieres hacer este cambio. contraseña o no, mientras que con la de Microsoft no tienes esta opcio ya que debes identificarte obligatoriamente. Важно е да се знае какво ако промените локален акаунт Можете да използвате това, за да синхронизирате опциите за интернет конфигурация и да отключите Windows приложения.

За нея се опитайте да следвате лос пасос какво ви показваме за продължението:

 • Ве а Конфигурация
 • Да, Cambiar конфигурация за компютър или Cambiar конфигурация на оборудването
 • Вижте апартамента на сметки
 • Ве а Вашата сметка
 • Натиск около инициирайте сесия с локален акаунт на вашето място и продължете с инструкциите, които ви улесняват да промените
 • В този случай инициирайте сесия с локален акаунт в офиса на Microsoft, но можете да идентифицирате и тези преди него

Акаунтът може да запази контрастната предна част, дори и да е, за да излезете от отварянето на акаунти, опциите за започване на сесия и да промените за промяна, оставяйки празно пространство.

¿Y si no recordamos la contraseña?

Браво, ако искате да използвате заповедите си, за да сте наясно с опозицията, но не се притеснявайте, можете да решите проблема.

Ние сме в началото на системата, само защото имаме обратното и не искаме да преминем тук, искаме да следваме тези стъпки, за да решим.

 • Първото нещо, което искаме да направим, е да пулсираме Вижте контрастаque aparece justo debajo de la zona donde deberías escribirla.
 • Entonces nos abrirá una pantalla llamada Възстановете акаунта си.
 • Определено ще го представим електронна посока на управление Microsoft пусна Windows 10.
 • Просто въвеждане на debajo tenemos защитни функции това, което искаме да възпроизведем, с това, което демонстрираме в системата, че сме истински хора, а не бот, който обработва акаунт.

Върнете се към Windows 10

 • Сега ще проверим дали ние сме посредниците на опциите, едно прилагане на иницииране на сесия o una клав, който се намира в нашата електронна веригаМожете да избирате, но ние имаме възможност вторият вариант да е много по-добър и по-бърз.
 • Допустимостта на опцията за имейл, ние сме склонни да пишем второ направление на електронно управление които конфигурираме, когато изпращаме акаунта на Microsoft от висок клас. Искаме да отидем Изпратете кодDebemos acceder desde otro dispositivo a esta cuenta secundaria, ya que desde el ordenador no podemos. Podremos hacerlo desde un movil, una tablet u otro ordenador.

оборудвайте с Windows 10 код

 • Когато получим защитния код в нашия имейл акаунт, трябва само да го направим напишете в бялата тенджера че apparece en la pantalla.
 • Сега е време да дойдем нов контрастза да разберем какво можем да направим, за да стартираме Windows 10, но също така искаме да въведете нашия имейл или която и да е услуга, свързана с този акаунт в Microsoft.

Както можете да четете не е трудно да се премахне контраста на Windows 10, можем да видим различни вариации за hacerlo. Pero llegado el caso de que se nos olvide, tampoco es complicado volver a poner una nueva.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir
error: Content is protected !!